Algemene informatie & Contact

Het congres is samengesteld in samenwerking met KNVvK en NVKL

Het congres is bestemd voor installateurs en technisch adviseurs, eigenaren of andere direct betrokkenen bij installaties in de gebouwde omgeving

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwste technieken en ontwikkelingen in de koudetechniek en warmtepompen, kom dan op 22 november naar Aeres Tech in Ede voor het najaarscongres van de KNVvK en Vakmedianet (uitgever van RCC K&L). Voor ondernemers is het van groot belang om te weten wat de innovaties in hun sector zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor de koudetechnieken de warmtepompen. De innovaties kunnen u op nieuwe ideeën brengen en in het beste geval kunt u ze direct toepassen. We organiseren dit congres voor vakmensen die voorop willen lopen en open staan voor nieuwe ontwikkelingen en technieken. .

Datum

woensdag 22 november 2017

Locatie

Aeres Tech, Ede
Zandlaan 29, 6717 LN Ede

Tarieven

Reguliere prijs: € 249
Abonnees van RCC Koude en Luchtbehandeling, Gawalo, InstallatieJournaal en Cobouw en leden van KNVvK ontvangen € 100 korting en betalen € 149 per persoon.

Heeft u vragen?

Neem contact op met de Klantenservice van Vakmedianet:
Tel: 088 - 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Betaling

1 week na het congres ontvangt u de factuur van Vakmedianet B.V. De factuur dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst te worden voldaan. Indien uw organisatie met inkoopfacturen werkt dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vakmedianet door te bellen naar T: 088-5840888 of door een email te sturen naar klantenservice@vakmedianet.nl.

Annuleringsvoowaarden

Tot vier weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het congres bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet.

Voorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. van toepassing, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Heeft u vragen over het congres? Neem contact met ons op

Voor inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld het programma en prijzen kunt u terecht bij:
Astrid Brouwer, congresmanager RCC K&L
E: astridbrouwer@vakmedianet.nl
T: 06-48088065

Het congres wordt georganiseerd door Vakmedianet, uitgever van o.a. RCC K&L en Vakblad Warmtepompen.

 

 

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.